Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

tisdag 5 juni 2012

JAG SKA FÖRFLYTTA MIG

Jag sitter här vid skrivbordet och kollar ut på en tom gata,inte en människa ute. Inte så konstigt kanske,klockan  är halv tio men det är så ljust. Tidigare ikväll har det regnat på ordentligt. Peppe fick vänta på sin kvällsprommis,men det gjorde han så gärna när han såg hur det regnade.
Dammsugarslangen pajade förut men gubben lyckades laga den. Får se hur länge den håller den här gången. Jäkla måndags exemplar.. sen tappade jag burken med jordgubbssylt i golvet.Vet ni hur mycket som skvätter runt på allting då? Mycket kan jag säga, men jag bet ihop och torkade och torkade.
Nu ska jag i alla fall förflytta mig till soffan och sjunka ner där med mitt kvällste. Gubben har kollat fotbollen och nu är det trav hör jag.  Vet inte vad jag ska titta på men alltid finns det väl nånting.
Haaa de.....♥

Utkik från verandan......

11 kommentarer :

Yvonne sa...

Sylt som är så kladdigt om man inte får upp allt..Nix Det blev bara 14+ .Och det blåste kallt. Snart ska jag natta mej så jag säger natti på dej och sov så gott!Kramen och Pööössen!

Annette sa...

Oj här har det varit mycket,sedan jag var in och kollade din blogg.Har haft lite många bollar i luften dessa dagar.Men nu verkar det lugnat ner sig till det normala.Jag är jätte nöjd med Tira i söndags,hon var sitt vanliga jag.Så nu blir det fler utställningar för henne.Få se om Maria är klar i morgon med hemsidan,det verkade som på henne idag.När jag hämtade hundarna,skönt med en ledig dag mitt i veckan för mig.Jag räknar ner till min semester nu bara 8 dagar kvar.Ska verkligen bli skönt med 4 veckor nu.Här har solen mest lyst idag,men det har börjat regna nu i kväll.Kram vännen

Viktkamp sa...

så fint =)
Har man inte jobb så får man skaffa sig =)

Aurora sa...

Jag sitter också i ett soffhörn. TV:n står på men jag tittar bara med ett öga. Kram

Veiken sa...

Jag kan föreställa mig sylteländet. Jag har tappat en liter nyponsoppa i golvet för många år sedan. Undrar om jag fick upp allt. Det blev mer ju mer jag torkade. Där gick några timmar - antar att det var samma för dig! Kram

Siita sa...

God morgon. Kladdig sylt fick jag torka när Renate var liten. Det hade stänkt ända upp i taket. Ha det gott. Kramar

Yvonne sa...

Godmorgon! Solen tittar fram lite då och då.Försöker hålla kvar den ,men tappar taget gång på gång.Ha en bra dag! Morgonkram!

Villa Frejas bokblogg sa...

Vilken mysig trädgård ni har :)
kram.

Anonym sa...

Hej du,,Ja dom är ståtliga Hägrarna,det är 3 bon ganska nära varandra,Gråhägern häckar i kolonier kan vara 50-100 par..
Ryggen på svågern mår betydligt bättre i dag,,Ja hoppas det blir uppehåll i dag,ser ganska så lovande ut..Haé Kram.

MICKAN¸.•°`♥✿⊱╮ sa...

Böööö, vad jobbigt!!! Kaffekoppen välte ner på tjocka mattan här. Blött blev det.

Ha en fantastiskt bra nationaldag!

Margit sa...

ojdå, sån our du hde...syltburken..Roligar kan man ha det än att torka sylt....
Så vackert i fönstret..Pellliarna..och de vackra flaskorna!!!! Fint!!!
Kra!!!!