Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

tisdag 5 juni 2012

SOLEN VISAR SIG

Efter en lite dimmig morgon så har solen kommit fram,underbart. Men det lär väl molna till sig fram på dan det har det ju gjort den sista tiden..
Vi får i alla fall en morgon prommis i fint väder,
Jag hade funderat på stan,men jag vet inte. Jag tror det får bli Rynningeviken.Det är så skönt att gå där vid vattnet när solen skiner.
Tidigt i morse fick jag ett sms från min syster.Hon satt på Landvetter och inväntade boarding.Idag flyger hon till USA för att hälsa på sina pojkar som bor och studerar där.Jag tänker på dig käraste lillasyster, livet är inte lätt alla gånger.....♥
Ses...♥


16 kommentarer :

Yvonne sa...

Skicka hit solen!!!Jag dricker inte vid datorn.Sitter nog i sen jag jobbade i skolan och såg vad en utspilld coca kunde åstadkomma.. Kram!

Browneyedgirl sa...

Godmorgon vännen =) Solen skiner och jag känner på mig att detta blir en bra dag! Kramen <3

Nett sa...

Sol, jag vill ha den.. Nu har jag jobbat fred Fredag natt och jag har inte fått se den. Idag som vaken ser det inget annat än dystert ut ute. Kram

Maria sa...

Njut så länge den visar sig, här skiner den då inte. Vilken fin bild på ett alldeles spegelblankt vatten.
Ha en finfin dag/kramizar

syren sa...

Vad härligt med sol,det vill jag också ha. Underbar bild! kram

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Härligt med sol!!! :)

Anonym sa...

Hej du,,Säger Neeej inte då...Jag har oxå en klen sol i dag,men det är gott om mörka moln runt i kring,,graderna är skapliga +16,så det är bara att hoppas på fortsatt ljusning..Haé Kram.

Carina Sjölund sa...

Härligt väder du har :)
Visst är det inte helt tokigt här heller, men värmen saknar vi???
Men jag lovat att den skulle komma nu när jag gått på ledighet *L* :)
Kramen goa bloggvän♥

mufflo sa...

Blått och vackert............

Majken sa...

Du bjuder på bilder som känns som sommaren du :-) Härligt väder idag?
Jag packade in Zingo & mig själv & åkte till Knorren. Solen sken... När jag öppnade bildörren började det regna... Som tur var så hade maken en regnjacka i bagaget som jag lånade. Fick en go promenad ändå :-)

Ha en fin dag!
Kram

Yvonne sa...

Du lyckas ibland att puffa till solen.Du får ta en rejäl knuff så att den stannar till här.. 15+ nu.. Kram!

Lisbeth sa...

Vilken tur att jag nyss ätit GB:s gammeldags vanilj glass. Sitter här och huttrar och tittar din bild där solen skiner. Var det lika varmt som det ser ut?
Kram

Sanna sa...

Det är samma med min syster som har ena sonen i USA och den andra i Australien. Den äldsta gifte sig för ett par veckor sedan och kommer att bli fast bosatt i San Francisco.
Tur hon har en dotter hemma i alla fall men å andra sidan bor hon 22 mil bort. *suck* Så gnäller jag att min äldsta son bor så långt bort. Man kanske ska vara aktsam om barnen som finns hemma i alla fall.

Massa kramar!

Siita sa...

Hejsan. Nu har jag tagit bort kommentaren. Den annonyme som skrivit idag är ej samma person. Hade världens solsken när jag åkte till jobbet, men efter ca 6 km så var det mjölkvitt. När jag kom till jobbet så sken solen igen ca 1 tim. Det var sedan grått o kl 11 kom regnet, flera skurar. När jag åkte hem sken solen o gör så än. Kramar

Anonym sa...

Ja klart jag blev ju tvungen,,fast inte trodde jag det skulle vara så svårt..Haé Kram.

Sussi sa...

Vädret är väldigt ombytligt nu. Hoppas på sol och sommar snart igen. Jobbigt att ha sina barn så långt bort men trevligt när man ska på semester. Usa verkar vara ett trevligt land :)

Kramisar