Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

onsdag 1 februari 2012

GOODBYE TANDTROLL

Önskar du att du slapp få hål i tänderna? Ja,kanske det kan bli så. Läste i tidningen att amerikanska forskare tror sig ha funnit ut ett nytt munvatten som i princip helt tar bort dom bakterier som orsakar tandröta.
En studie där 12 personer en gång om dagen under fyra dagar fått skölja  munnen med det nya preparatet som nästan helt eliminerat kariesbakterierna. En microbiolog har jobbat mer än tio år  med att ta fram preparatet med stöd av Colgate-Palmolive. Ja vem vet,är det sant och det funkar då är det väl kanon i så fall.

Obs,inte mina tänder,nån skäggstubb har jag inte fått än...*L*...bilden lånad på nätet...
Idag är det ljusare på himlen,kanske blir nån solglimt om vi har tur. Efter Peppes morgonrunda tänkte jag ta en tur till Maxi och veckohandla. Bara så ni vet vad jag gör...
Ses till fikat...♥

** Livet består inte av att vänta ut stormarna **
** Det handlar om att lära sig dansa i regnet **
    (anonym)




Tuesday Graphics

16 kommentarer :

MICKAN sa...

Det är ju fantastiskt om vi kan få det till Sverige också :D

Yvonne :-( sa...

Just nu känns det som om jag dansar i regn fast det är solsken ute....Han menade att det såg fullt ut i halsen.Jag ska iväg nu och handla A-fil och annat drickbart (jos) Kram!

ansepanse sa...

vad bra det vore :) hoppas
här skiner solen
Sv: nej, jag har heller aldrig tittat på gladiatorerna, såg bara reklamen inför programmet
kramar vännen

Nett sa...

Vore underbart om det stämmer, tänk vad lite tandläkarna skulle ha att göra då. Kram

Malin sa...

Det lät väl jättebra, munsköljet. Nu har jag haft tur och sluppit hål men vem vet med åldern. Dyrt är det ju oxå...
Kram

Mickan (Gravid v. 32) sa...

Låter som ett bra munvatten. Hoppas det kommer hit så vi också får testa. :P

Vi trivs redan jättebra i nya lägenheten. Bilder kommer så snart vi börjat få lite ordning på torpet. :P
Kramar

Marre&Rasmus sa...

Fantastiskt… då kan tandläkarna sen sitta där o rulla sina tummar, kanon!

Va, har du inte käggstubb, det har man här, inte så mycket kanske men några långa strån som man får jaga bort på hakan av o till… Med åldern visar sig alla troll, du har tur du, asg.


Kramiz

Siita sa...

Hoppas det kommer hit till Sverige oxå. Kram

Rigmor sa...

Ingen skulle bli gladare än jag om de på kom något så man slapp att gå till tandläkaren...jag gillar det inte bara!! Rädd...ja faktiskt!! Eller, kanske inte rädd...men...obehagligt är det!!
Usch, jag orkar ingenting när jag kommer hem från jobbet, förstår inte vad som hänt. Vet inte när det ska bli någon veckohandling här...
Ha en bra kväll vännen!!
Kram kram

Carina Sjölund sa...

Det verkar en toppen ide :)
Men jag är inte rädd att gå till tandläkaren, bara orolig när jag ska betala. Dom kan verkligen ta belalt dom rackarna!
Kramen kära du♥

Sussi sa...

Det är ju kanon ju. Perfekt om det skulle funka. Nu hade dom hittat på någon dunderhonung som tar bort skyddet som gör att inte antibiotikan kommer åt vid vissa bakteriesjukdommar med. Bra att det går framåt :)

Kramisar

Lisbeth sa...

Åh snälla måtte det vara sant. tandläkare och jag går inte ihop. Vilken härlig min han har Peppe man riktigt ser tandvattnet rinna.
Ha det bra i kväll

Nett sa...

Hoppas att du har haft en bra dag. Att barnbarnen kommer till dig då och då förstår jag att det är härligt, själv har jag inga än så jag får njuta av egen tiden innan de kommer ;) Jag skulle vilja gå ner i tjänst och jobb mindre med, men det kommer det med. Det finns i alla fall med i tankarna. Kram

Annette sa...

Tänk om det kommer hit också munvattnet.Då behöver ju vi inte gå till tandläkarn.Fast min tandläkare gillar jag,skulle nog sakna honom lite.På min årliga kontroll där.Här har det varit full rulle tycker jag,i helgen fyller Pers syster dotter 20 år,så då blir det smörgåstårta det sitter inte helt fel det tycker jag.Vilken härlig bild du har fått på Peppe,ville nog smaka på mattes semla eller hur.Kram vännen

MICKAN sa...

Näe, han hade skrivit ett vykort för ca 40 år sedan daterat på min födelsedag ... heheh

Majken sa...

Det hade ju varit helt suveränt om ett sådant munvatten hade funnits.. Tur att inte du har skäggstubb hahaha

Jag kan bara hålla med dig om att det borde vara individanpassat om man får ha med sig föräldern på operation trots att man fyllt 18år...

Ha en finfin kväll!
Kram