Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

lördag 4 februari 2012

KYLAN LAMSLÅR LANDET

Herregud vilka rubriker i tidningarna, och snökanonerna laddar om. Det låter alltid mer än det är. Jo men visst är det jobbigt på många håll med kylan och snö mängderna. Vi har ju,peppar,peppar, klarat oss så bra hitills.Så inte törs man klaga. Visst bet det i kinderna av kylan, men det är underbart fint ute med solen som faktiskt värmer pyttelite.

Jag och gubben gick borta vid Munkatorp med Peppe på förmiddan.Där kan han springa lös och hålla värmen bättre.Helt plötsligt när vi gick där så undrade vi vart Peppe tagit vägen? Han brukar för det mesta springa en bit framför oss. Vi vänder oss om och tittar,och där sitter han på en kulle i solen och kollar på oss..
Både husse och matte tar upp mobilerna och fotar. Det som är synd nu när det är så pass kallt, det är att fingrarna fryser till ispinnar rätt fort utan vantar. Så det är ingen idé att släpa med stora kameran.
Fikat är avklarat och snart dags för lunch, så det är fullt upp som ni ser,hehe.....
Haa de.....♥

Saturday In Golden Style

10 kommentarer :

Aurora sa...

Här ligger katterna och solar sig på fönsterbrädet. Djuren saknar visst Klara de med. Kram

Maria sa...

Här är också fint väder men ganska mycket snö. Har varit ute å skottat lite så både armar å ben känns darriga. Hälsa på folk som kommer i bilar gör jag ofta men ibland tänker jag, vem sjuttan var de. Bättre vinka en gång för mycket än inte alls, annars tror väl folk att man blivit högfärdig.
Gubben å du får ha en mysig kväll/kramen

mufflo sa...

Minus 20

Annette sa...

Vi hade också fint igår det är lika vackert idag också.Fast kallare vi hade -19 i morse.Jasså du hälsar hur som helst,lite roligt var det ju tycker jag.Idag har hundarna backat vill inte ut,men snart måste dom det.Vi ska till dagismatte hennes dotter fyllde 20 år igår.Så nu blir det smörgåstårta mums vad gott det ska bli.Vi hade kameran med oss igår det blev kallt om fingrarna,men det gick att ta lite bilder dom var lite stela sen en stund.Ha en skön dag .Kram vännen

Paulahelenas sa...

Ja, visst är det så att lite varmare har vi fått nu också..bara -22 grader..I morse över -30 grader!
HAr bara varit en sväng till byn o så har jag vilat en stund o sett på dvd med J.
M jobbar i ladugården....brr..

Ha en fortsatt bra dag!

Kramar

Veiken sa...

Det ser ruskigt kallt ut. Usch, men snart värmer solen massor när den kommer allt högre upp på himlen! :) Kramar

Siita sa...

Hejsan. Har varit till Thea o då stannade vi så gubben tanka. Han glömde vantarna så han frös om tassarna. Kram

Ama de casa sa...

Han ska alltid upp på sina höjder han, fina Peppe :-)

Ove C. sa...

God lördagskväll! Visst kan det ”bita” i fingertopparna så här i vintertid. Inatt hade jag minus 38 grader och det känns i kroppen. Även min bil mår dåligt, detta eftersom motorvärmaren inte räcker till. Tågen inställda och Jas-planen kan inte lyfta från Luleå.
Inatt räknar SMHI att jag kan få ner mot minus 40 grader. Inte lätt att sitta mitt i smeten!
Önskar dig och familjen en fin och varm myslördagskväll. ”Isbjörnen” skriver. Smack!

Carina Sjölund sa...

Jag är så knäpp så jag och vovs har varit ute på tre promenader idag. Sista följde dottern coh sonen med, men det är sista gången jag följer med i denna kyla sa sonen!
Nu blir det filt och en bok, sedan melodifestivalen :)
Ha en fin kväll♥
Kramen vännen♥