Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

lördag 31 mars 2012

OROLIG HELA LÅNGA DAN

Sån är jag när barnen är ute och far på vägarna. Nu är dottern med sin sambo på väg upp till stugan i norr för att ha påskledigt och skönt och åka skidor. En resa på ca 87 mil som dom kör över dan och kommer fram nån gång i kväll.  Det kom ett sms förut och då var dom i Gävle så det är långt kvar än....
Idag blåser det isande kalla nordvindar. Vågorna rullade bistert in borta vid Rynningeviken. Vi åkte dit med Peppe för att knalla runt där. Men det var nästan så att man ångrade sig. Vinden blåste rakt igenom trots vinterjacka och mössa nerdragen.
Väl hemma sen så smakade det ljuvligt med latte och äppelmunk..*L*...
Ses...♥

Nospuss från Peppe

Magnolia knoppar på gång....

                        

10 kommentarer :

Marre sa...

Förstår din oro då det är många mil som färdas. Men det går nog bra ska du se och här önskas dem en fin semester.

Här blåser det också och vintrigt värre denna lördag, buff. Tackar åter för er gratulation och idag är man trött efter allt firande, hi.

Ha en fin fortsatt helg och söta bilder, framförallt på Peppes nospuss, hi. Kramiz

Anonym sa...

Detta är den kommentar jag fått...
Det verkar som det är aningen bättre väder norröver,,Klart man är lite orolig när ens nära är ute på vägarna.dom ringer väl och talar om hur det går.
Det var ingen kul bilfärd från Uppsala i dag, blåsigt, moddigt,sen är det ju vissa som har eld i baken,,några olyckor hörde jag om...Haé Kram.

Siita sa...

Hejsan. Vi hade fått snö i natt, men nu är den borta där solen kommit åt. Men i skuggan är det nog minus än. Kramar

ansepanse sa...

87 mil, det är ingen dålig resa
sådana där nosbilder är helt ljuvliga söte Peppe
här blåser det också riktigt kallt idag
kramar

Aurora sa...

Jag förstår din oro. Men nu är de snart framme. Kram

Paulahelenas sa...

Det går säkert bra!

Isande vindar ja, det har vi också här..hoppas på bättre väder till påsk!

Ikväll blir det lugn hemmakväll som det ser ut..

Kram på dej

Maria sa...

Jo men så är det barnen blir aldrig vuxna och vi fortsätter att oroas för dom. Här har de också blåst kallt men solen försöker värma upp. Skall bli intressant med en ny sorts jordgubbar har aldrig hört talas om dom tidigare.
Ha en skön kväll/kramen

Anonym sa...

Hej! leker TUT TUT med Peppes nos och skyndar mig att gömma mig under matbordet. Här har det varit snö hagel regn och sol idag. Alltså ett äkta Aprilväder. Ha en fin dag !

Stattinskan sa...

Blåst gillas inte - och därför kan man fråga sig varför jag bott kvar i Skåneland i trettio år ;-)
Svar: Ja, det är alldeles jättejättesant :-D Men i påsk åker jag till vintern igen. Ska hem till Ångermanland och där snöar det för fullt idag :-/

Anonym sa...

Ja hon är klok dotrammvet att mamsen är orolig,,skönt attfå besked fortlöpande..Nä det var ingen höjdare att köra hem..Men no har solen kommit fram,vore nog skönt om det inte hade blåst så mycket..Ha'e Kram.