Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

söndag 11 mars 2012

VANN RÄTT LÅT?

Nej men nu ska jag inte tugga mer om det. Rätt låt vann,inte mer med det. Fast jag måste erkänna att från början så gillade inte jag den så värst. Men ju mer jag hört den så har jag lyssnat in mig,och nu tycker jag den är magisk,speciellt när man ser henne utföra den på scenen också.
Men såg ni Dannys tomma blick där han satt hopsjunken? Inte roligt att komma två i såna där tävlingar,bara vinsten som räknas.
Idag är det en upprepning av vädret från i går. Först ganska soligt,sen mer moln. Hoppas solen kommer tillbaks sen igen.
Bilen är tvättad, och jag kan säga att den här vintern har den blivit tvättad betydligt mer gånger än förra vintern.Det säger väl mycket om väglaget. Nästa gång är det gratis tvätt. Men det blir inte riktigt rent under skärmarna. Där behövs köras manuellt med högtrycket för och få bort skiten.


När jag var inne och betalade så köpte jag två goda vaniljbullar till fikat. Då sa killen i kassan att man fick ta tre för det priset. Då har du en för varje stopp inne i tvätthallen sa han och flinade..
Nehej, dags att börja med maten kanske. Idag blir det persiljejärpar, gott,gott...
Ses....♥
                     



10 kommentarer :

Paulahelenas sa...

Jag såg inte på Mello o vet inte alls hur den låter..bryr mej inte nämnvärt!
Härligt väder vi har nu :)

Ha en fin dag!

Kramen

Siita sa...

Hejsan Mita. Inte alls lika soligt som igår. Just som jag skrev nu so tittar den fram en glimt. Men vi har iaf +13 grader nu. Gubben har spolat av min bil med högtryckstvätten nu, skönt den var sååå lortig. Ellinor o Thea är här, men Thea sover just nu. Sen ska hon få äta, det har vi andra gjort. Spagetti o köttfärssås. Kram

Yvonne sa...

Det är 19.9 + nu ute! Kram!

Diana sa...

Jag tyckte inte där var någon bra låt med i finalen... Men av de som var där så var nog vinnarbidraget bäst.

Anonym sa...

Solen kom och gick,om vart annat,hela Fm,nu hopar sig molnen igen..
Nyss tog jag både silver och brons i skidskytte,,inte illa..Haé Bra.

Sussi sa...

Danny har otur i melodifestivalsamanhang. Han är ofta så himla nära. Det måste ta på krafterna..
Men jag är nöjd med det vinnande bidraget. Hon har sån scennärvaro och numret är något speciellt som folk kommer ihåg. Dessutom får jag rysningar när hon sjunger refränger. Vilken röst den kvinnan har!!

Kramisar

Veiken sa...

Danny klarar sig nog - han är jätteduktig. Trägen vinner , men han måste nog komma med någon låt som sticker ut rejält. Tyvärr räcker det inte med ett bra uppträdande. Kramar

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Jag såg det inte alls igår, så jag har ingen aning om hur det gick :P

Sanna sa...

Visste du att Danny åt hjärtmedicin för att orka närvara igårkväll? Personligen tycker jag detta är sjukt men förstår ju tävlingsinstinkten.
Näe har tröttnat redan på vinnarlåten och radio spelar sönder den.

Skillnad mot Anderas Lundstedt låt, den du!!! hehe

Kramisar!

Lisbeth sa...

jag ska inte heller prata melodifestival det enda jag funderade över var det här med att förlora. Det verkar var en del deltagare som glömt bort att det är en tävling. Man får inte ta ut vinsten i förskott för då kan det göra ont när man ramlar. Jag har sett några varianter av skon i England redan förra året. Få se vilket prisläge den får här. Clarks som tllverkade den jag såg ligger ju rätt högt men blir det lite billigare varianter här så kanske man ska slå till. Jag har ju inte några större problem med ryggen men skön var den när jag provade
Ha ett bra slut på veckan