Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

fredag 11 maj 2012

DET ÄR I ALLA FALL VARMT

Trots allt regnande så är det varmt och skönt ute,redan 15 plusgrader och det utan sol. Men det regnade tidigare på morgonen så nu är det otroligt blött men fint för växtligheten. Det finns ju positiva saker med regnet också.
Nu sitter jag här med nytvättat krulligt hår som ska formas till en något så när bra frisyr. Inte får man då till det som frissan, suck.....
Eller varför lägga ner energi på det nu när jag ändå ska dra en kebba på huvudet när jag går ut.Lika bra eftersom regnet hänger i luften.
Ses....♥




12 kommentarer :

Rigmor sa...

Vilken fin bild i förra inlägget!!
Men du, vilken ljuvlig morgon!! Varm och sååå skön luft!! Å det bästa med allt, det är så blött i trädgården så jag kan man gott samvete skita i allt vad trädgårdsarbete heter och bara göra...ja va då??!! Har inte bestämt det än, så det blir nog lite mer kaffe först!!
Ha en bra helg vännen, på återseende på söndag!!
Kram kram

Carina Sjölund sa...

Här är det uppehåll för tillfället. Men har regnat hela natten! Blir en stadstur för mig idag, för lite handling och smått och gott. Innan vi åker hem ska gubben och jag ta oss en lunch, det ska bli mysigt :)
Ha en fin dag!
Kramen vännen♥

Paulahelenas sa...

Här duggar det nu..allt är vått, vått. Nu borde det bli uppehåll!

Ha en bra fredag!

Kram

Yvonne sa...

Godmorgon! Strunta i håret dra kebban på! Vilka busfrö du har.Tråkigt att det var lampan dom träffade.Gör inget att det regnar på fönstren,jag vet ju att jag har varit duktig!!! Morgonkram!

Browneyedgirl sa...

Underbar bild tidigare =) Hoppas du får en fin dag trots regn, hua mig vad det regnat, trött på det nu, men efter regn kommer sol säger dom <3 Kramen

fina frun sa...

Det är ju praktiskt att trycka kepsen på huvudet, så slipper man bry sig om frisyren ;)

RackarTuss sa...

Just nu har lite sol, det har småduggat och varit grått.
Konstig vår det här... ?
Trevlig helg!

Sanna sa...

Det är en hemsk tropisk kväljande hetta just nu och tog en liten promenad med hunden efter lunchen och blev svettig. Så skulle det inte vara mulet skulle man säkert bränna sig av solen skulle jag tro.

Ser att du blivit fin i håret (scrollat ner) och att du lagt upp härliga sommarbilder. Dessa blev man glad av. :)

Trevlig helg önskar jag dig och vi hörs!
/Kram

Vicke sa...

och nu är det helg för min del, ha en trevlig helg nu

Yvonne :-) sa...

Solen är här!!!! Kram!

Aurora sa...

Solen skiner på mig. Kram

Siita sa...

Solsken ibland mellan skurarna. Ha det gott. Vi är bortbjudna nu. Kram