Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

tisdag 15 maj 2012

OBOY MED JORDGUBBS SMAK

Jag såg att Oboy ska lanseras med en ny uppfräschad jordgubbs smak. Den smaken har tydligen funnits tidigare och det har jag missat??  Inte för att det gör nånting eftersom jag väldigt sällan dricker  Oboy. Men jag vill nog helst ha den vanliga chokladsmaken. Barnen då, vad gillar dom? Det finns snart miljoner smaker på allting. Man blir alldeles förvirrad när man står där och ska välja.Ofta blir det den vanliga som man brukar använda. Det bästa och godaste är nog naturell fil eller yoghurt som man lägger i en klick sylt,gärna hemkokt,det är toppen.


Vädret då,ja det blev ju skapligt frampå förmiddagen med sol emellanåt så jag hängde ut mina lakan. På eftermiddan var jag till sjukgympan och när jag var på väg hem kom regnet. Rediga skurar var det. Lakanen var bara att slänga in i maskinen och centrifugera sen i i tumlaren...
Peppe snusar gott och jag ska dricka mitt kvällste,
Haa de....♥

12 kommentarer :

Yvonne sa...

Oboy ska smaka choklad tycker jag... natti vännen.Nu hoppas jag att du sover gott... PÖÖÖSSS!

Semester & Mat sa...

Låter bekant med den oboyen, men jag tror jag avstår. Godast enligt mig är när man gör chokladen själv av kakao.

Kram

Majken sa...

Denna obyen har jag missat, men så är det vanlig oboy OM det dricks oboy här...

Tur man kan tvätta om lakan... ;-)

Hoppas ni får härligt väder imorgon...
Zingo snarkar här hos oss oxå... Ska starx lägga mig...

SovGott!
Kram

Gilla sa...

Klart att O´Boy ska smaka choklad. Men om jag dricker choklad så blir det med chokladpulver, socker och mjölk på det gamla hederliga sättet.

Man kan väl bli sur för mindre, när man har tänkt att tvätten skulle lufttorka och det gick åt skogen.

Vacker blomma! Snyggt fotat!

Sv: Jag sov utomordentligt gott i natt och snart är det dags att krypa till sängs igen. Jag tog i alla fall igen den missade sovtiden.

Nog är det skönt efter en infektion att man kan bli frisk ändå.

Baloo har nosat vidare idag, så det nya namnet kom till nytta då också. Vi har ju kommit i kontakt på senare tid, så du kanske inte har sett videon, när Baloo skäller ut Matte, när hon hade varit borta i 14 dar. Här kan du se den på YouTube. http://www.youtube.com/watch?v=0_Agl6Fj9E0&list=UU25GGdNAU1k3SPXvKFdheWQ&index=4&feature=plcp

Godnatt och sov gott. Det hoppas jag att jag också får göra.

Kram/Gilla

Fenixmonas sa...

O´boy ska smaka choklad tycker jag men smaken är ju alltid olika! Kramiz

Rigmor sa...

Oboy ska vara choklad...allt det andra de har provat med, kola eller vad det var ett tag också, det försvinner efter ett tag ur hyllorna har jag märkt. Här dricks det bara oboy när något barnbarn sover över, känns som vi andra vuxit ifrån det...!!
Nu ska jag piffa opp mej lite inför besöket på brandstationen ***blink***, ha en bra dag vännen, å du, häng inte ut några lakan idag heller...!!
Kram kram

Villa Frejas bokblogg sa...

Jag gillar inte Oboy alls, för sött. Men ska det vara så ska det vara original.
Kram.

Yvonne sa...

Godmorgon vännen! Hoppas att du har sovit gott! Morgonkram!

Aurora sa...

Den OBoyen står jag över. Inte så ofta jag dricker OBoy över huvud taget. De när så söt. kram

Camilla sa...

Låter jätte gott. Men inte bra för den som försöker gå ner i vikt,kan jag tänka ;)
kram!

RackarTuss sa...

Hej, nja... det här sk vädret får då inte mig att göra frivolter av glädje :/

Väldigt konstig ikkevår det här.

Lisbeth sa...

Jordgubbs Oboy har jag provat. Den fanns när mina barn var små och det är ett tag sen nu. Ingen av dem gillade den och inte jag heller. Blir det vanlig som får stå på hyllan här hemma. Jag tycker det är jobbet med alla smaker och val som ska göras. Jag tror faktiskt att ungarna gör det med. Jag kan se på Livia att hon flackar kring i butiken och det tar massor av tid bara att komma fram till vilken sort man ska ha. Sen ska man också välja smak. Kan det vara nödvändigt att de ska vara så här.
Kram o ha ett trevligt firande