Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

måndag 20 augusti 2012

HUR MÅNGA SKA SE DALLAS?

Ja det kan man undra, ingen har väl undgått att den serien är tillbaks igen. Men jag tycker nog att den borde vara slut när den tog slut. Jag såg inte alla avsnitt när den gick förut, man tröttnade efterhand på alla intriger. Det gjorde jag i alla fall,men det är säkert jättemånga som är glada att den återuppstår.

                                             
På förmiddagen idag så träffade jag bloggvännen Sita vid Coop Forum. Hon hade varit inne och klippt sig så fin i håret. Vi tog en fika där och satt och surrade i över en timme. Det är otroligt hur mycket man har att prata om,trevligt,och tiden flyger iväg...


Efter det så for jag iväg och köpte ljung och snyggade till på gravarna. Hem och tog ut Peppe på en långprommis. Sen har jag kokat lite hjortronsylt, jag hann till och med ta in tvätten innan det kom en redig regnskur.


Nu dags för att fixa kvällsmaten, tonfiskpaj blir det..
Ses...♥
                           
                       

12 kommentarer :

Siita sa...

Hejsan. Tack för en trevlig stund idag. Hoppas vi kan träffas mera. Kram

Siita sa...

Glömde skriva att Dallas ser vi inte på. Kram

Paulahelenas sa...

Jag funderar på att se Dallas om jag orkar....här i Finland är kl 22 då det börjar......Tur att vi ser tv4 då :)

Nåja, vi ser det då...

Ha en fin kväll!


Kram

Rigmor sa...

Trevligt att träffa bloggvänner...det har blivit en del i sommar!! vi kanske skulle ta en fika i Stadsparken framöver??
Hjortron...guuuud så gott!! Här blev det varma mackor med kantareller ikväll. Tog en liten runda i skogen efter jobbet, och fick ihop lagom åt oss. känner mej däst som de äldre säger...tänk att man aldrig kan äta med måtta!!
Hängde tvätten inne idag...förstod hur det skulle bli!!
Nej, inget Dallas här...räcker med de intriger vi har på jobbet...***skrattar***, nejdå, så allvarligt är det inte, men jag är ju ingen tvmänniska, sitter ju här framför datorn mest och häckar...
Kram kram

Yvonne sa...

Kul att du träffade Sita! Tror jag det att ni hade mycket att surra om..Jag är inte så intresserad av Dallas. Nu ska jag inta sängen fram till imorgon bitti. Sov gott vännen! Kram och Pööss!

Gilla sa...

Vi såg inte Dallas men kommer att göra det i morgon för vi spelade in det.

Kul att du träffade Siita. Hon skriver ofta och är bra på att kommentera också.

Mylta! Oj så gott.

Kram/Gilla

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Jag ska inte se Dallas - jag fick nog som barn :P

Sv: Ja, det gick bra. Bagheera hade lite ont i magen bara :P

Fenixmonas sa...

Så mycket du hann med på en dag...Alltid kul att kunna träffas! Nej, inget Dallas här, det är ju alldeles för sent för oss som lägger oss åtta...Vi får se barnprogram om vi ska se något...hehehe...Kramiz!

Yvonne sa...

Godmorgon! Jag tror också att du och jag hade haft mycket att surra om .Det hade inte räckt med en timma.. Solen är här igen 17.1 +. Ha en bra dag! Morgonkram!

Camilla sa...

Visst är det kul att träffa bloggkompisar IRL. Alla som jag träffat har varit precis så gulliga och trevliga och roliga som jag trott att dom skulle vara.
Klart att jag såg Dallas. Jag älskade Dallas då och jag tror jag banne mig att jag blev kär i den nya serien igår...japp...kärlek vid första ögonkastet finns! ;)
Kram!

Anonym sa...

Hej! Nej vi gillar inte dessa TV såpor med bråk intriger och falska vänner. Tyvärr så finns det redan så mycket sådant i verkligheten. Ha en fin dag !

Diana sa...

Jag håller mig borta! Vem vet, jag kanske skulle gilla det så pass mycket att jag måste följa den! :)