Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

måndag 26 mars 2012

MOTORDRIVEN SKOTTKÄRRA

En annan rolig sak jag läste om i tidningen Härligt hemma, det var om en motordriven skottkärra. Så nu kan man kärra upp stora lass jord och grus uppför tomtslänten utan svett och möda. Styrbjörn heter ett kit som gör din egen skottkärra motordriven. Byt ut däcket till ett med inbyggd navmotor och fäst batteriet under tråget. Med ett tumreglage styr du steglöst hastigheten. Laddningen räcker till 5-6 timmar. Pris 5 690kr. Kan det vara nåt? Gubben bara skratta när jag läste det för honom och frågade om det var ett Aprilskämt...
Men det är det ju inte
                          

16 kommentarer :

Sanna sa...

Nja än så länge klarar både mannen och jag skottkärran som den är och behöver inga mer brummande och störande saker i trädgården. Det räcker så bra med skrikande grannar och andra barkmaskiner som står på ideligen. :)

Ha en strålande måndag och Peppe bilden kunde jag se nedanför idag men inte de andra två som visar tydliga raka streck.

Kramisar!

Carina Sjölund sa...

Vi klara oss bra med våran skottkärra " Maja".
Ja, den heter så :)

Här är det fortfarande grått ute, riktigt burrigt på promenaden.
Men det är tur att jag har mössan att ta på *ler*
Kramen♥

Anonym sa...

Haha motordriven,,då ska det nara en herrans massa som ska skottkättas..
Jag har varit till Hedesunda på Fm,hälsade på en svåger,blev lite surr och fika..Solen försöker bryta igenom,men den har lite jobbigt tror jag..Haé Kram.

Villa Frejas bokblogg sa...

Säkert ett smart drag, men då är det billigare att köpa ett släp till åkgräsklipparen :)
Kram.

Diana sa...

Jösses, de hittar då på allt...

Ama de casa sa...

Fiffigt :-) Fast jag behöver nog inte ens en skottkärra till mina 12 kvm terrass... ;-)

Rigmor sa...

Det där är något för mej att fundera på...vi som ska försöka göra ordning på en del av trädgården och ska köra ut massor med matjord...Min rygg värker bara jag tänker på det!!
Jo då, nu är jobbarhelgen över, avslutade det med en mastig måndag. Så ikväll kommer jag att somna ovaggandes...plus att tre av de fem björkarna nu ligger tvärs över tomten. Mannen är redan ute och varmkör motorsågen för att klyva upp dom, och jag har förkunnat att min kropp klarar inte mer kroppsarbete idag...
Ha en bra kväll vännen, och tack för att du tittar in hos mej när jag har fullt upp med jobb och inte hinner kommentera!!
kram kram

Nett sa...

Nog låter det som ett aprilskämt :) Kanske en bra produkt för de som använder skottkärra flitigt. Kram

Majken sa...

Billig skottkärra ;-)
Näe då skulle jag nog hellre hyra in ngn personal som kan jobba åt mig :-)


Ha en fin kväll!
KRAM

Sussi sa...

Min sambo skrattade inte! ;)
Antagligen står det väl en sån skottkärra här på tomten såsmåningom. Såna prylar kan man inte ha för många av enligt sambon ;)
Jag behöver ingen eldriven skottkärra. Jag brukar bara kratta ihop och lämna högar på tomten. Sen brukar dom mirakulöst försvinna! Undrar om det här hör ihop med att sambon är intresserad av en eldriven skottkärra?? hahaha

Kramisar

Yvonne sa...

Hm... låter som ett aprilskämt Bra att lamporna kommer till användning! Min inre klocka är inte samma som klockan på väggen.. Kram!

ansepanse sa...

hahaha - låter mest som ett aprilskämt i vilket fall :)
Sv: jaså fästningarna skrumpnar ihop av bärnstenshalsbandet, vad bra
kramar

Siita sa...

Hejsan Mita. Nu är gubben i sitt esse. Han fick sin present idag, fast han fast han fyller den 9-4. Han Trivs nu när han fått den. Han är som ett barn på julafton. Haha så har jag aldrig sett han förr. Kram

biggan sa...

ja det klåter ju väldigt bra, allra helst om det är massa tungt på den :). ha det fint vännen kramar biggan

Inger Rozén sa...

Hej o hå!
Kul att kolla in på andras bloggar.Ni har så fina bilder.Och ja,jag ser "gamla bekanta".Är ni kompisar allihop?Kul,med så många vänner!Inger Rozén i Örebro

Inger Rozèn_Chintoh sa...

HEJ!Men som sagt,vet inte vad Blogger håller på med!Går inte när jag skriver på URL adressen.Här är min adress och välkommen in!
Chintoh.blogspot.se
Och nu står det aytt webbadr,innehåller ogiltiga tecken!Kan det vara möjligt?