Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

fredag 16 mars 2012

VI HAR VÅR!!

Härligt, nu har medeltemperaturen legat över nollan sju dygn i sträck så då har vi våren här, så sa dom på väderrapporten i morse. Jo jag vet att dom beräknar så. Men idag känns det inte så vårlikt än i alla fall med dom kalla vindar som blåser. Men det ska tydligen knalla upp till ca tio grader famåt eftermiddan om solen kommer fram så det låter ju positivt.
Positivt är det med fredag i alla fall. Vi ska åka ner till Rynningeviken Peppe och jag,och det kanske är mössa på med tanke på att det blåser väl ännu mer där. Vi får väl knata in i värmestugan på väg hem och prata med dom fågelskådare som är där. Tänk vad mycket intressant dom har att berätta om fågellivet.
Dags att dra...
Ses...♥

Have a beautiful Day

15 kommentarer :

Marre sa...

Då får man här önska er en härlig vårpromenad. Jo då, nog har fågelfantasterna en heldel att berätta vet, då jag tidigare haft ett förhållande med en fågelgalning och aldrig mer, he.

Trevligt Fredagsmys. Kramiz

Disa E sa...

Här har vi ockås sol och plusgrader idag, men det är kallt om nätterna så vår...tjaaa..den närmar sig ;o)
Ha en skön dag !
kraaaaaaaam

Paulahelenas sa...

Här det sol o plusgrader...nyss regnade det...

Ingen bra dag för mej idag.....

Kram på dej

Carina Sjölund sa...

Vi har så underbart väder idag :)
SOLEN SKINER :)))))
Ha en fin dag goa bloggvän♥♥♥

fina frun sa...

Härligt härligt :D
Här är det dock grått och kyligt idag.

Sanna sa...

Håller med och inte är det varmt ute inte. Jag har tom plockat bort varma vantar och mössa så jag får dra ihop jackan i halsen och göra det jag ska med mycket fart utomhus numera. Då håller jag ångan uppe...*ler*

Fågelskådning är ett bra sätt om man vill varva ner. För här gäller att hålla nerverna i styr och ha tålamod. Vi har en hel del gästande ovanliga fåglar i vår sjö i skogen också och de har idag byggt ett litet vindskydd samt en brygga för att just fågelskådarna ska kunna sitta där med sitt kaffe och vänta tills den där perfekta fågeln anländer.
De är oftast glada för vårt besök och hunden min är duktig och tyst oavsett hur nära fåglarna brukar simma in.

Näe nu ska jag ta en påtår och sedan jobba några timmar till. Sedan kan man säga, äntligen helg! :)

Kramisar

Äppelblom sa...

Ingen vidare värme här heller, men fåglarna kvittrar så fint i alla fall. Härligt!
Tragiskt med det som hände i Örebro. Vår yngsta dotter har bott i din stad i 5 år till hösten, så vi brukar vara dit ungefär en gång i månaden och hälsa på.
Ha en riktigt skön helg och kram!

Anonym sa...

Oki,här är det en strålande sol,,jag skickar lite strålar till dig...
Jo tack det känns bara bra,,Haé Kram.

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Våren är nog nära här också! Har inte så bra koll på graderna under nätterna, men ibland har man känt att det varit riktigt kallt - men snart är det i alla fall vår tur! :)

Nett sa...

Härligt med vår, fast det känns inte riktigt så här heller. det är grått över himlen. Hoppas att du får en fin Fredag. Kram

Siita sa...

Hejsan Mita. Här uppe kom solen vid 14-tiden. Jag var på banken o fixa nytt kort, samma kod som tidigare. Kram

Ama de casa sa...

Skönt att det BEVISLIGEN är vår nu - även om du inte märker av den så mycket :-)

Roffe sa...

FÖRLÅT att jag inte besöker dig oftare,tänker på dig och Peppe ofta.
Jag är mer på Facebook än på bloggen.Vill bara säga att på Måndag börja jag kock utbildningen,se om jag klara av teorin är jobbigast komma ihåg.Matlagningen klara jag.Jag har endel av bloggarna på FB ,men er som inte har FB kommer jag hälsa på med glömmer inte er .kram

Roffe sa...

Jag kommer åka buss som jag får av soss.så jag ställer av bilen.Så i sommar får du ta med dig Peppe och gubben ner till HJO nån solig helg,om ni har vägarna förbi.kram

Yvonne sa...

Idag har vi haft våren här igen...Jag slutade måla för vi flyttade på landet och skaffade en massa djur Hann inte med allt.Men jag har haft nytta av att kunna rita och måla som lärare.Har även haft nytta av de andra "tavlorna" Kram!