Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

onsdag 30 maj 2012

BYGGA NYTT

Ja det tänker Ikea göra här i Örebro. Vi har Sveriges minsta Ikea varuhus här och det går ju inte i längden tycker dom som bestämmer. Fast jag tycker det räcker gott och väl att knata runt där som det är.Herregud det är som värsta långprommenaden innan man är klar.
Jubel och applåder över säkrade jobb och även nya arbetstillfällen,det är ju positivt. Många nya butiker runt om blir det också. Ännu mer att shoppa i...*L*...
Solen skiner och vi ska ta våran runda innan jag drar till Maxi för veckohandlingen. Sen blir det en ute dag och försöka hinna njuta av finvädret. Får man tro vädergubbarna så stundar det sämre väder i slutet av veckan..det gillas inte..
Ses...♥

8 kommentarer :

Diana sa...

Skoj att de satsar! De byggde om vårt Ikea för nåt år sedan och det är nu gigantiskt. Men eftersom jag bor så nära och är där minst en gång i veckan så kan jag alla genvägar. Hehe.

fina frun sa...

Ja men det var ju glädjande nyheter :D

Majken sa...

Vi ska få IKEA i grannkommunen... det ser jag fram emot :-)

Hoppas det går bra att handla & promenera :-)

ha en fin onsdag :-)
Kram

Ama de casa sa...

Här ryktas det om att det ska öppna ett Ikea i Alicante, men jag vet inte hur det blir med det. Det närmsta vi har ligger i Murcia, ca en timme bort med bil. Helt ok, faktiskt.

Underbar bild på Peppe igen :-

Carina Sjölund sa...

Har hört ryktesvägen att dom ska öppna Ikea i Umeå! Och då blir det betydligt närmare för oss, bara 8 mil enkelväg, i stället för 17!

Ha en fin dag i toppen vädret :)
Kramen på dig♥

ansepanse sa...

allt för att det ska konsumeras mera, fast det är ju bra att det blir arbetstillfällen
en SÅ fin bild på en SÅ fin Peppe
kramar

Anonym sa...

Hej du..Ja Koltrasten är en fin sångare,,kul att syudera den på nära håll..Oj har Ikea växt ur kostymen i Örebro,,Här i Uppsala har dom byggt nytt,ett gigantiskt varuhus,det gamla rev dom tror jag..Jo här snoozas för fullt.Haé Kram.

Nett sa...

MEN.. Vi har ju inget Ikea alls så de får gärna bygga här i stället ;)