Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

måndag 14 maj 2012

SKA MAN TA FRAM SOMMARKLÄDERNA?

Eller kanske strunta i det. För det känns som att sommaren är rätt långt borta just nu. I morse kom folk och cyklade med mössa och vantar på sig,och jag förstår dom. Kalla nordvindar och nu har det börjat regna lite av och till.
Sonen Peter ringde vid åttatiden i morse och undrade om jag kunde göra honom en tjänst. Jag frågade vad det var då för nånting? Jo han hade lämnat barnen själv på dagis  tidigare på morgonen eftersom Fia åkt till Göteborg med jobbet och det blev lite stressigt som det kan bli på morgonen när man ska dra i väg till dagis och jobb.Han hade glömt lägga med varmare kläder till barnen. I dag så behövs det ju verkligen. Farmor åkte såklart iväg och fixade detta. När jag kom in på dagis var det knäpptyst, dom hade fruktstund och satt så fint i en ring och mumsade. Amanda och Ida fick såklart stora ögon när farmor klev in. Jag blev bara kvar en liten stund sen åkte jag vidare ut till Mariebergs köpcentrum där jag letade present till gubben som fyller jämt nu i veckan. Jag hittade det jag skulle ha, skönt att slippa leta vidare.
Nu ska jag fundera på det där med sommarkläderna..
Ses...♥

18 kommentarer :

RackarTuss sa...

Hej!
Nä, sommarkläder får vänta.... det blåser "höststormar" hos mig :/
Skulle det inte blåsa är det nog ok idag för det är 15 grader och sol...

Tänker inte köpa nytt förrän tidigast om 2 v ;)

Anonym sa...

Låt sommarkläderna vara ett tag till du..ja solen lessnade fort..Här i Vreta är det helmulet och duggregn,,inte så kul..Haé Kram.

Marre&Rasmus sa...

Sommarkläder får allt väntas med här ett tag till då mössan åkte med på promenaderna fast tempen visar på 14, hm. Hatar blåst i alla former då man lätt får migrän, hu. Här är det mindre glatt då lillen åter haltar och ska röntgas på onsdag, sen får vi se vad som händer här framöver, bara så trist.

Kan tänka mig att barnbarnen blev överraskade när farmor bara klev in så där, haha.

Ha det gött. Kramiz

Siita sa...

Låt du sommarkläderna vila ett tag till. Regnar här o +7 grader. Idag eldar gubben ris igen. Men plöja upp åkern som han tänkt, går ju inte. Det är för blött, då kör han fast. Har ju köpt lite sommarkläder men dom ska jag ju ha på lördagskvällen i Skåne. Kramar

Lisbeth sa...

Jag skulle så gärna vilja tänka på sommarkläder men vågar inte än. Affärerna har börjat sina rea redan så man skulle kunna fynda rejält.
Känner igen de här akututryckningarna. Visst är det kul när man känner att man är behövd.
Ha ett fint slut på dagen
Kram

Yvonne sa...

Klarade du av att vara på köpcentret utan att göra en "Mita"?Jag tog så mycket att solen försvann här!! Kram!

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Ja, sommarkläderna får nog hänga kvar i garderoben ett tag till! :P

Ama de casa sa...

Här är det shorts och linne som gäller flera månader framöver :-)

Majken sa...

Känns inte precis som man vill gå i sommarkläder idag inte... Grått blåsigt & regnigt... :-(

Vad bra att du kunde hjälpa till. Förstår att barnbarnen blev förvånade när farmor dök upp från ingenstans :-)

Ha en fin kväll!
Kram

Veiken sa...

Sommarkläder - vad är det? ;)
Tur att farmor finns och kan åka till förskolan med varma kläder. Det behövs verkligen nu! Kram

Annette sa...

Nej man verkar få vänta med sommar kläderna,konstigt väder tycker jag.Blåser ju som bara den ute nu rena höstvädret ju.Har en gubbe som också fyller jämt på måndag,men festen blir på lördag nu.50 år måste ju firas eller hur.Tess gick det bra för på utställningen hon fick,HP BIR BIG1.Men sedan gick det inte hon tävlade ju mot brukshundar också.Och det var en annan domare sen.Men jag är jätte nöjd.Kram vännen

syren sa...

Det är ju en bra fråga,ena dagen är det varmt och skönt nästa blåser det kalla vindar. Bra att du hittade present till din man så du slapp leta! kram

Vicke sa...

det går åt rätt håll nu. så du kan nog börja ta fram dom, ha en fin kväll nu

Roggan sa...

ja sommaren har svårt att bestämma sig om den ska stanna eller vänta en stund till. Kram

ansepanse sa...

nej, inte är det någon idé att ta fram sommarkläder än inte, jag hade vinterjackan på mig när jag var ute för bara en liten stund sedan, kallt och regnigt är det här idag
Sv: jo, det är härligt med en ny och fräsch laptop, en hel del installationer har vi gjort både igår kväll och nu idag :)
kramar och en fin kväll till dig

Camilla sa...

Jag håller med dig, det känns inte som man behöver stressa med att leta fram de där sommarkläderna som har krympt i garderoben under vintern! ;)
Ha en bra vecka!
kram

Mia systeryster sa...

Idag var det nära att vinterjackan åkte fram, burr, vilka kalla vindar!
Kram

Fenixmonas sa...

Här är lite blandat men vinterjackan finns kvar och igår behövdes den och mössan...Hoppas du hade kyligt i mars så du kan se fram emot bättre väder...Här ser det inget vidare ut. Kramiz