Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

tisdag 7 februari 2012

HAR NI SETT SÅ SÖTT?


Jag skulle skriva att jag ser ut som en igelkott i håret, och så googlade jag på igelkottar och hittade den här söta bilden . Och jag kan ju säga på en gång att så där söt är inte jag. Håret står rakt upp,jag vet inte hur jag har snott mig runt i natt. Sen när håret är så här kortklippt blir det lätt piggar som lever sitt eget liv..
Nu ska vi gå till skogen,och som tur är kan man dra ner en mössa över  "kotten"..
Ses till fikat...♥

Morning Break

18 kommentarer :

"Gasfoot" sa...

När jag öppnade din blogg så trodde jag, att kärlekens låga flammade utan dess like i hemmet. Blink. Vad har du hittat på med ”Igelkottaskinnet”? Men det rättar väl till sig under dagen förhoppningsvis!
Kylan ligger kvar hos mig men det är inte några – 40 grader just nu. På morgonen har jag bara – 34 grader svalt och en klar himmel och solen stryker trätopparna.
Hoppas du har goda temperaturer så du och Peppe kan ta era promenader utan att frysa.
Önskar er en fin dag!

Carina Sjölund sa...

Okey du har det så!
Mitt står rakt ut bak på skallen :)
Men som du säger.... på med mössa *ler*

I morse hade vi kallt igen, -18 grader!
Men för en stund sedan tittade solen fram och det gillas :))
Ha en härlig promenad!
Kramen vännen♥

Rigmor sa...

Men vilken söting!! Å tänk att de sen kan växa upp och bli ena riktiga tjurskallar och bitas...!! Vi hade en här för några år sen som alltid kom så fort vi skramlade med kaffekoppar utomhus, vi kallade honom Kotte. Å lilla Kotte han högg oss i fötterna om vi inte bjöd friskt på det som fanns på bordet vilket gjorde att barnbarnen nästan till slut vägrade fika utomhus...Efter en karaokekväll i goda vänners sällskap så flyttade han till grannen...men det är en annan historia!!
Skulle nog också behöva dra en mössa över skallen, har haft en rejäl dust med promenadbandet...så nu väntas det gott kaffe!!
Kram kram

ansepanse sa...

åh så söt :) helt underbar :)
mm, ibland känns det bra att gömma sig i en mössa :)
kramar

Ama de casa sa...

Ja, den var verkligen söt - och det är säkerligen du också :-)

Malin sa...

Efter ett drygt dygn med en sjuk, febrig son som är besatt av mitt lockiga hår så kan jag skriva under på att jag oxå ser ut som en igelkott, eller skurmopp är kanske en bättre beskrivning....
Kram

Anonym sa...

Hej du,,nu överdrev du allt,,lite ståhår är väl inget att hänga upp sig på...Ja jag blir tills i morgon,,minst,,sitter nu och trugar med Moa som äter med en snigels fart..Haé Kram.

Mickan (Gravid v. 33) sa...

Igelkotten var himla söt. Såg dock bilden bara på bloglovin...*hm*
Jättedumt med Hello Kitty på vinflaskor förresten. De har verkligen inte tänkt till där...

Ja, det är jättehärligt med två uteplatser, kommer nog bli trevligt i vår och sommar. :)
Husen är i Almby, det är de nya vid Willys. :)
Kramar ♥

syren sa...

Skönt att kunna gömma sig i en mössa vid sådana tillfällen.Själv ser jag inget vidare just nu skulle behöva ett besök hos frissan men orkar inte sitta så länge än.Hoppas att en trevlig dag i skogen. Fin bild!kram

Yvonne ♥ sa...

Jag ser ingen bild!!!!!!Det är något speciellt när man får ett kort som är gjort till en själv.Klart att han tycker om "tjejer" Han är ju en grann "påg" Ha en bra kväll... Kram!

fina frun sa...

Igelkottar som är så söta! så det är ju possitivt om du ser ut som en sådan ;)

Siita sa...

Hejsan Mita. Nu väntar jag på gubben så han ska elda igen. Ja jag kan elda om jag vill, mej det vill jag inte. Hoppas han kommer snart. Kram

Mia systeryster sa...

Altså är jag den enda som ser en kaffekopp med ett hjärta i, de andra verkar se en söt igelkott "skratt"
Kram

Roggan sa...

Vilken söt liten igelkott. Jag är också som en igelkott på morgonen. Kram

Sanna sa...

Äsch, ingen bild idag heller men den kommer väl imorgon då som förra gången. *surar med läppen*

Ähm ha det bäst och nu ska Timell få lära mig snickra...hehe

Kramisar!

Afrodite sa...

Jag är ingen älskare av igelkottar, men ok, den där var ju riktigt söt...=)
Kram på dig!

Annette sa...

Jag ser ingen igelkotte,men jag kan tänka mig hur du såg ut.Jag har haft kort hår också,men nu när det har vuxit ner är det lättare.Hoppas du har haft en skön dag med Peppe,det var ju inte så kallt ute nu.Kram vännen

Marre sa...

Nu väckte du allt gamla frissa minnen här hos mig… fick mig ett fött skratt då jag mindes hur jag själv såg ut i skallen en gång i tiden när det var kortklippt.
Många säger, klipp dig kort, bra mycket lättare. Men det kan jag faktiskt inte hålla med om, då längre hår som man bara sätter upp i tofs mitt uppe på skallen, är det enklaste. Men rolig såg man ut i det korta, spretande håret var eviga morron, hehe.

Kramiz