Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

tisdag 19 juni 2012

DEN BLEV KORT****

Min ambition på en bloggrunda i går kväll sket sig som man så fint uttrycker sig..*L*... ögonen for ihop så fort jag satte mig framför tv,n med minilappen i knät. Den blev väldigt kort min runda,men det var väl väntat.
Idag sitter man här fräsch som en nyponros, ja i alla fall är håret fräscht och nytvättat. Nu inväntar jag bara solen som utlovats i dag,men det är mycket tunga gråa moln.
Idag ska Peppe få min fulla uppmärksamhet. Vi ska ta en långrunda med lite aktivering också. Sen blir det borstning,kloklippning och öronrens. Det är väl bara borstningen som han tycker är skönt resten behövs inte enligt honom. Men ack så nödvändigt.
Ses...♥

                             Undrar om matte ser mig??


13 kommentarer :

Siita sa...

God fm. Här skiner solen igen. Blev ingen åska. Blåser lite gör det med. Hoppas han inte smiter när du ska klippa klor o rensa öronen. Kram

Gilla sa...

Visst ser Matte dej! Alltid!

Ambitionen kan bli för hög ibland. Nu håller jag på att fokusera på mina bilder och sen skriva i Reseguiden och i min Reseblogg. Men allra först ska jag renskriva min dagbok från Kos.

Sv: Just nu lär vi ha 13 grader varmt/kallt.

Baloo är ju så go att man kan dåna.

Kram/Gilla

Paula´z Diarie sa...

Här var det soligt i morse, nu har det kommit lite moln...

Hoppas att du har det bra annars!

Kram

Carina Sjölund sa...

Här har vi inget vidare väder idag. Men i går... helt underbart, 23 grader :))))

Idag blir det en vilodag för Izor, bara dom vanliga rastrundorna.
Kramen vännen♥

Yvonne sa...

Peppe lilla du behöver inte undra ,klart matte ser dej!Vi har sol men det båser kallt!! Kramen!

Gilla sa...

Tack för kommentaren på min resesida. Det är dock bilder från vår förra resa för 3 år sen, som de bilderna är ifrån. Jag älskar att se på de gamla ställena, men just detta hann vi inte med i år, för den sista veckan blev ju så varm att vi inte orkade med att gå dit. Nu har de ju ungefär 40 grader, så vi kan vara glada att vi slipper den värmen i alla fall.

Baloo är verkligen en pärla. Matte hade ju en annan Berner Sennen till för ungefär ett år sen. Men han fick lungcancer, så hon blev tvungen att avliva honom. Han blev bara 4 år och 4 månader.

Kram/Gilla

Anonym sa...

Hej du,,Klart vi får norrlandsvibbar.
Här har solen kikat fram lite nu och då,,men det blåser som bara den...Jag åker upp till norrland den igen när det blir återvändardagarna, v-28...Haé Kram.

Gilla sa...

Det var ju roligt i alla fall att du gillade bilderna från den gamla borgen.

40 grader! Då hade jag svimmat.

Det var väldigt tråkigt när Noack fick gå till vovvarnas himmel. Men det var det enda som var att göra.

I går ringde min yngste son och berättade att de hade varit till veterinären med sin jättegamla vovve. Jag vet att han var nästan blind och hade massor av ålderskrämpor. Då kan man lättare acceptera att de måste få gå bort. De får inte lida för vår skull, att vi blir lessna.

Kram/Gilla

Rigmor sa...

Å nu skiner solen, men den får väl hålla i sej så den inte ska ramla ned...för jädrans va det blåser!! Har varit hos en kollega och tagit en skogsrunda, tyvärr hade vildsvinen hunnit före när det gäller Linnéorna, men trevligt hade vi ändå. Så nu ska det strax bära av till jobbet.
Hoppas du och fyrfotingen får en trevlig eftermiddag!!
Kram kram

Maria sa...

Då är väl Peppe nöjd å glad när matte ägnar så mycke tid idag. Här är också en hund som inte är så där extremt förtjust i kloklippning men de får ju gå.
Här har solen lyst hela dagen riktigt skönt så det har blivit mycke gjort i trädgården.
Ha en fin kväll/kramizar

ansepanse sa...

Peppe är lik Nemo och Sluggo i det :) det är borstningen som är skön och acceptabel, det andra kan kvitta
kramar

Ama de casa sa...

Haha! Han gömmer sig inte så bra ;-)

Majken sa...

Fräsch som en nyponros.. Jomenvisst är du det :-)

Zingo gillar öronrengörning & borstning av ansikte, inte kroppen...kloklippning gjorde vi igår, helt onödigt... & mutning av ett antal godisar måste ske annars uppstår en vägran... ;-)

Hoppas ni haft en riktigt mysig dag!
Kram