Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

lördag 30 juni 2012

VAD GÖR MAN MED SKOTTSEKUNDEN?

Ja hur utnyttjar man den extra sekunden som helt plötsligt ploppar upp? Inte mycket som hinns med på den så vi låter den passera lite obemärkt...

Idag har jag en bara vara dag,inget som är inplanerat. Skönt,och vädret verkar bli bättre och bättre efter nattens regnande, det bara vräkte ner ett tag i natt hörde jag. Men nu är det blandat med både sol och moln och varmt och skönt är det. Så nu tänker jag sitta antingen här under parasollet med datorn eller läsa, när jag blir trött på det så lägger jag mig i solstolen och bara slappar. Det låter bra eller hur?
På förmiddagen tog vi en tur över stan med Peppe. Mycket turister och sommarlediga,sen är det ju Örebrocupen som drar mycket folk till stan.
En fika utanför Wasakondis sen fortsatte vi bort till Järntorget,där var det betydligt mindre folk, vi satt en stund i skuggan vid fontänen,

Peppe var rätt trött sen efter stadsturen och slängde sig i skuggan för vila....
En vilodag blir det för matte också, ja jag ska väl fortsätta min bloggprommenad som det inte blev så mycket med i går kväll.Fast det är ju inte så betungande..*L*..
Ses.....

16 kommentarer :

Yvonne sa...

Jag hoppas också att fetknoppen sprider sig och blir stor.Tycker att det är bra när man har växter som döljer ogräset.Solen är på sitt bästa humör här idag!!Kram!!

Aurora sa...

Två sekunder räcker till att tala om för någon att man gillar dem en extra gång. Kram

Anonym sa...

Ja det blev en skapligt fin dag efter morgonens regn,,riktigt varmt i solen och vindarna är oxå ganska sköna..Jag har kört en mångkamp på Fm,,dammsugit,,kört tvättmaskinen 2 vändor,,kollat på Em i friidrott på Tv,,sen var jag ner till Bodaån och fikade hos syrran,,Nu ska jag sätta mig på balkongen med en öl..Haé Kram.

Siita sa...

Hejsan. Regnade här i natt med, vi fick 24 mm inatt. Men idag inte en droppe. Vi hamnade i Borlänge idag. Jag köpte en klänning kommer bild kke i morgon, 125 kr. Kram

ansepanse sa...

när vi var i Örebro så var vi också på Järntorget, jag tycker att kärnan i Örebro är vacker
kramar

Rigmor sa...

Men du...vilken tryckande luft det blev sen idag, och nu ikväll med för den delen!! Jag är helt slut i skallen och känner mej tyngre än en flodhäst i hela kroppen...vågade jag skulle jag ligga med vidöppet fönster hela natten. Nu törs jag inte det, dels är jag ensam hemma för mannen är på fest (jag ska börja jobba i morgon kl 07 så jag avböjde...) och sen har vi sovrummet på bottenvåning, kan ju faktiskt krypa in någon, med två eller fyra ben...Så det blir till att ha korsdrag tills man ska sova.
Du, man blir visst lite hemmablind. För Örebro är ju en vacker stad, och särskilt nu sommartid. Får ta mej en runda med kameran snart...
Ha en fortsatt skön kväll vännen!!
Kram kram

Yvonne sa...

Jag somnade vid TV igen såg inte melodikrysset..Natti min vän och sov så gott.Nu ska jag dra täcket över huvudet .. Nattakram och Pööösssen!

Gilla sa...

Så fint det kan vara i Örebro. Det var jättemånga år sen jag var där, som mycket ung tjej. Oj, vad tiden går. Sekunden är ju mindre än en spott i havet.

Sv: Ja, maten blev faktiskt lyckad, för potatisen smakade jättegott också, trots att jag fick skära väck en hel del. Men det kanske var just därför.

Nu är det strax färdigt för lite mer än en tupplur, för vi har varit på en mindre fest i kväll och har nyss kommit hem.

Kram/Gilla

Yvonne sa...

Godmorgon! Helt klart att jag var yr i nattmössan. Jag menade sommarkrysset.. Stor morgonkram!

Fenixmonas sa...

Här fanns alla varianter av väder igår, men på eftermiddagen sken solen och det var riktigt gott! Kramiz

Sussi sa...

Örebro är en underbar stad så jag förstår att det drar turister. Härligt att gå och strosa lite nu när värmen börjar leta sig in över landet. Idag ska det bli fint :)

Kramisar

Åse sa...

Är på hundutställning i Örebro och här är det väder av värsta sort

Carina Sjölund sa...

Här var det en innedag igår, jisses vad det regnade och blåste :(
Men idag är det andra bullar som gäller, solen börjar kika fram och termometerna ökar sina varmgrader :)
Kramen goa bloggvän♥

Yvonne sa...

Har du samma djungelvärme som jag?? Man blir svittig!!Kram!

Veiken sa...

Vad man gör med skottsekunden? Skjuter den såklart! :) Moahahaha! Kramar

Majken sa...

Har inget bra svar på din fråga/fundering... ;-)

Vad vackra kort du bjuder på. Kan förstå att Peppa var trött6 efter promenaden & vilade i skuggan. Men det är bra med stadstäning. Det händer så mycket. Första ggn jag & Zingo stadstränade så blev han helt spak av det tickande ljudet vid övergångsställena. Men nu visar han inte ens att han hör dem :-)

Ha en fin kväll!
Kram