Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

torsdag 14 juni 2012

EN GOFIKA♥

Ja igår efter sjukgympa och sen läkarbesök så åkte jag till Maxi,det var ju dags att fylla på i förråden. Utanför där så träffade jag på en  god vän sen många år.Det blir inte så ofta vi träffas nu för tiden eftersom hon flyttat en bit utanför stan och bytt jobb också. Därför blev det en gofika först innan handlingen. Sen tog vi såklart sällskap inne i affären och fortsatte prata,det finns ju hur mycket som helst att prata om..*L*...
Hon köpte två muggar till mig,en lite försenad födelsedags present fast jag sa att hon inte behövde. Men hon vet hur mycket jag gillar muggar, och dom här var lavendelfärgade och i vintage stil.
Tack underbara Sara för dom♥
Idag har vi tagit lite lugnt med sovmorgon, gubben for iväg förut till Kristinehamn på jobb, och nu ska vi väl masa oss ut Peppe och jag. Det känns lite stelt och besvärligt i lederna i dag, därför som det är så sent i dag.
Men kommer man bara i väg så blir det väl bättre...
Ses...♥



Have a beautiful day

9 kommentarer :

Carina Sjölund sa...

Roligt att få träffa en gammal vän och surra lite :)
Fina muggar du fick, ska jag få dricka kaffe ur dem oxå när jag kommer och hälsar på *L*

Hoppas värken släpper för dig under dagen!
Stor kram till dig goa vännen♥

Yvonne sa...

Kul för dej att träffa en vän och prata med.Snygga muggar du fick .Bra att du pussar honom innan tandborstningen.Så behöver mina "töser"inte undra var jag har varit :-)Kram!

RackarTuss sa...

Härligt!
¸.•°`♥✿⊱╮

Ama de casa sa...

Skoj att springa på varann så där oförhappandes, och sen faktiskt ha tid att fika och prata!

Jättefina muggar :-)

Majken sa...

Mysigt med en gofika med en god vän :-)
JÄTTFINA muggar!!!

Här är det oxå segt idag men omöjligt att ligga kvar i sängen...

Ha en fin dag!
KRAM

Siita sa...

Hejsan. Vilka fina muggar. Här håller jag på med mat då ringer telefonen. Gubben är med sin kompis som kör lastbil. Dom var på Volvo i Linde o hämtade saker som ska köras till Volvo i Eskilstuna. Han räknade med att tidigast vara hemma till kl 22. Får äta själv. Kram

Veiken sa...

Toppensnygga muggar du fick. Roligt att träffa vänner sådär! :) Kram på dig!

Lisbeth sa...

Vilken underbar färg på muggarna. Det är livsfarligt att handla mat på Ica Maxi för det finns så mycket annat fint att plocka med sig fast det inte var planerat. Äkta vänskap är speciell. Det gör ingenting att man inte träffats på massa år man bara fortsätter där man var
Kram till dig från mig

Rigmor sa...

Åhhh...såna vill jag också ha!! Maxi alltså??
Nog var det hjärtsnörpande att lyssna på alla barn idag på skolavslutningen, men lagom då så öppnade sej himlen, och det var svinkallt...för att inte tala om alla små söta flickor i sina klänningar med bara bleka ben...det måste ha varit kallt!! Men en väldigt fin och trevlig avslutning var det, Navets skola är liten och verkar väldigt bra, fint ordnat idag.
Å nu är häcken nedsågad, och jag har synen i behåll!! Mannen sa några ramsor när han kom hem och upptäckte att jag fortfarande inte hade skyddsglasögon...men jag log mitt allra sötaste lilla leende och frågade om han ville ha kaffe på altan, så sen var det glömt...!!
Kram kram