Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

torsdag 27 september 2012

TOMHÄNT FRÅN IKEA??

Kommer man nånsin ut från Ikea utan att ha handlat nånting? Skulle knappt tro det. I alla fall brukar det bli några toaborstar för 5kr styck och ett antal ljus.
Men i dag hade jag faktiskt ett ärende dit ut, och jag hittade det jag ville ha, så jag var nöjd...
Inne på lilltoan så har vi haft ett skötbord som stått där sen Amanda föddes, men nu har det fyllt sin funktion och används inte mer.Inget av barnbarnen som behöver ligga på ett skötbord längre. Martin har visserligen blöjor fortfarande men han vill inte ligga på nåt skötbord längre utan hellre på golvet.
Så nu är det nerplockat och undanställt i förrådet. Man vet ju aldrig,det kan ju komma nån liten sladdis..*L*..och då menar jag såklart barnbarn...*
Så istället för skötbordet står där en förvarings hylla inköpt på Ikea i dag. Det stod ju en del saker på hyllan som satt under skötbordet och dom måste ju få plats nånstans.
Jag är supernöjd med hyllan, och som sagt ladda upp med lite ljus måste man ju göra på Ikea också, och lite annat småkrafs ....*
           
                                                                            
På förmiddagen var det skapligt väder och riktigt skönt på prommenaden. Men senare på eftermiddagen och kvällen drog det in regnskurar och det har vräkt ner stundtals, fy så trött man blir på det blöta nu....
Nu ska jag mysa in mig i soffhörnet och kolla om det finns nåt på tv,n att se, men först ska jag fixa lite te..*

                                                       
                                           
                                             

11 kommentarer :

Herr Nilssons Fru sa...

Hmm..jag blev lite orolig där i början...har hon varit på IKEA utan att handla något alls:) nä jag tänkte väl de!!!

Ja ibland behöver man byta ut lite saker i hemmet o ljus o sånt,ja de hör ju hösten o vintern till:)

Kramiz

Siita sa...

God kväll Mita, svimma inte jag är vaken än. Var ju på stickjuntan i kväll o kaffet håller mej vaken. Men trött som en tok är jag. Jag har kommit tomhänt ur IKEA, men det kostade kaffet där inne. Regn här oxå, ska det aldrig ge sej. Kram o pöss o god natt.

Yvonne sa...

Jag fattade med en gång att det var barnbarn du menade. Och hur skulle det gå till att Mita besökte en affär och komma hem tomhänt?? Hyllan blev bra,bra att ha ordning och reda på sina saker.. Nu ...... blir det nattakram och Pööss!

Fenixmonas sa...

Ja, det brukar allt plocka på sig lite där oavsett vad man tänkt från början! En liten fin hylla, funktionell fick du ju som du tänkt! Bra! Kramiz

Browneyedgirl sa...

Jag har inte varit på IKEA på 5 år *skrattar* Hua mig så längesen, men skulle vilja dit sen när alla julsaker kommer upp =)
Kram och ha en fin fredag <3

Paulahelenas sa...

Ojdå, vad längesen jag varit till Ikea! Alltid hittar man ju ngt..

Ha en bra fredag!

Kramen

Anonym sa...

Det var inte dåligt vad fina saker du har inhandlat på IKEA. Då får du och LG använda toaletten med andakt. Ha det bra !

Yvonne sa...

Godmorgon! Jag har sovit gott i natt ,och hoppas att du också har gjort det.. Ha en bra dag! Morgonkram!

Diana sa...

Hihi, jag bor ju så nära Ikea att det händer att jag bara tittar in där. Eller tar en fika. Men visst, oftast kommer man ut med något i händerna. Snygg hylla! ;)

Anonym sa...

Ja Ikea är ett hemskt påfund, tänk vad vi stackars män får stå ut med när fruarna ska shoppa på ikea :)

Annette sa...

Vi köpte en liknande hylla fast på Jysk förra fredag,dom hade ingen vit på Ikea när vi var där.Men ljus inhandlades i alla fall.Kramen på dig