Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

torsdag 7 mars 2013

EN VANDRANDE TVÄTTMASKIN

Våran tvättmaskin  har vandrat vidare och gjort sitt. Och vandrat är precis vad den gjort vid centrifugering, värre har det blivit sista tiden och vilket oväsen. Den har blivit lagad tidigare men  nu fick det vara nog och den var rätt gammal så det lönar sig inte att laga mer.
Nu står en ny fräsch maskin i tvättstugan, jag har läst igenom manualen men inte provat den än.Så det blir lite spännande sen.

Strålande fint väder har vi, men lite kyligare. Solen värmer tack och lov lite grann...så sitter man i lä vid en husvägg är det skönt.
Igår när jag hade varit och handlat och kom hem så fick jag se att Bamse hittat på rackartyg. Han hade bitit sönder spännena på Peppes vintertäcke. Det hängde på en krok i hallen och han hade lyckats hoppa upp och dra ner det. Fodret var söndertuggat på en del ställen och spännena var bortgnagda  som tur var så låg dom kvar på golvet så han inte hade ätit upp dom. Bushund, men som sagt, svinn får man räkna med när man har en valp i huset. Peppe käkade ju upp halva sitt koppel, det bajsades ut senare...**
Nu blir det en tur ut i solen...
Haa de....♥
Här är dom lite oense om vem som ska ha godisbiten uppe i äppelträdet**

21 kommentarer :

Hörni sa...

Hahaha, vilken liten busvalp!
Härlig bild på sötnosarna också. :)

Siita sa...

Skönt med ny tvättmaskin. Våran är ute o vandrar på golvet med, men den får hänga med tills den stannar. Ha det gött ska på juntan i kväll. Kram

moi sa...

Min en liten minimaskin jag hade en gång. Den gav sig verkligen ut på egna äventyr i lägenheten. Lite överdrivet så visste man inte var man kunde hitta den när tvätten var klar.
Jag tycker att du ska fundera på att ändra Bamses namn till Emil. Härlig kille!!!
Kram

Yvonne ♥ sa...

Grattis till tvättmaskinen..Jag visste att du skulle somna med boken i ansiktet,för det hade jag gjort! Meddela vilken dag du kommer så sätter jag på kaffet !!! Ta pågarna med dej! Dom signalerna Peppe sänder ut är tydliga...Kram!

Villa Frejas bokblogg sa...

Busvovvarna. Men nu får du ju anledning att ut och shoppa igen :)
Kram.

fianathome sa...

Busfrön är precis va de är!
Söta också för den delen :)
kram
fia

Yvonne ♥ sa...

Nu är det dags att krypa i säng. Nattikram Pööss!

Maria sa...

Peppe ser riktigt arg ut, hallå där låt mitt godis vara.
Å så skönt med en ny tvättmaskin som står kvar på golvet.
Önskar du får en skön helg/kramizar

Fenixmonas sa...

Vilken liten busunge! Tur ändå att han inte åt upp spännena. Jösses vilken min på Peppe, han ser riktigt grym ut! Bra fotat! Kramiz

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon! Här är det duntäcke som gäller.Ha en bra dag! morgonkram!

Anonym sa...

Morron! ja inte undra på att Peppe öppnar munnen och skäller på bamse när han förstört hans fina vintertäcke. Ja det ser ut för att vara en bra tvättmaskin du köpt utav ett känt och bra märke. Lycka till med tvätten. Ha det bra !

Browneyedgirl sa...

Tur i oturen då kan man säga, trist utgift men liiite roligare att tvätta med en ny maskin =)
Vilken härlig bild på killarna dina, och vilken liten busis den där bamse *hihi*
Kram vännen <3

Annette sa...

Godmorgon!Sådana utgifter kommer med jämna mellan rum.Här hos oss är det nog tumlarens tur vad det verkar.Vilken buse han är Bamse.Men så är dom ibland,man får räkna med lite spill.Ha en skön fredag.Kram

RackarTuss sa...

*skratt* De små liven ;)
Önskar dig en riktigt bra fredag

Rigmor sa...

Hämnden är ljuv...eller hur man nu ska tolka det här med att äta upp saker...!! Här har vi också en som är ganska snabb att inmundiga de mest otroliga saker...så vi har extra koll. Hos förra matte har han ätit upp TVÅ skinnhandskar (det är ju dumt att bara ta en, då blir det ett omaka par...), en strumpa...den sista lyckades matte fånga långt ner i strupen och drog försiktigt upp...Så vi har ett extra öga på killen. Som för övrigt har visat sej vara väldigt påhittig...tonåring som han är!!
Vilket väder!! Trots feber och snuva i hela huvudet (känns det som...) så har det blivit en rejäl promenad nu på morgonen, man njuter verkligen!!
Ha det så gott vännen, vi får hoppas att vi får lika ljuvligt väder hela helgen!!
Kram kram

Åse sa...

Vilken buse , någon sol bjuds vi inte hos oss idag , men en herrans massa vind däremot. Kram kram

Anonym sa...

Hej du,,Stångkorv och Hackkorv har i stort sett samma innehåll,tror jag..Hackkorven fick sitt namn innan köttkvarnen fanns då finhackade man köttet till koirven..Ja du jag undrar om det är minnet som sviker,,det är säkert 15 år sen som jag åt stångkorv,och då fick jag den serverad,,men besviken,Ja,det smakade inte som jag vill minnas..
Vädret då,,Jo skitfint +10 på solsidan..Haé Kram.

Yvonne ♥ sa...

Jag har köpt tröjan.Egentligen har jag ett sådant täcke som Bamse har och det hade nog varit bättre.Det blåser värre idag! Ha en bra kväll! Kram!

Paula`z Värld sa...

Vad skönt med ny tvättmaskin!

Här har det varit lite snöstorm idag o jag o M har varit en sväng till Karleby!

Ha en mysig helg!

Kram

Yvonne ♥ sa...

Gick inte täcket att laga?? Jag har täcke till båda töserna. Det hade varit bättre med täcket till Ulla! Ha en bra fredagskväll. Kram!

Veiken sa...

Vi hade också en promenadmaskin en gång. Det var nästa så vi fick leta efter den ;)
Klart vovvarna ska ha kläder efter väderlek! Kram