Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

fredag 22 mars 2013

SOM EN BARNUNGE.....*

Ja det är som förgjort i bland att slå ner rumpan vid datorn.Speciellt den här tiden på dan.Bamse tycker inte att matte ska sitta där, då hittar han på allt möjligt för att jag ska komma och titta vad han gör. Ändå har vi varit ute ett par timmar nästan i snålbåsten förut. Visserligen är solen framme emellanåt,men kyligt är det...
Vi hade ändå tur, för lagomt som vi kom hem drog snöbyarna in,men nu skiner solen så fint igen.
Nu kom Bamse till ro, han ligger med huvudet  under skrivbords stolen, då missar han inte i fall jag reser mig upp..*L*..
Egentligen borde jag göra lite nytta, dammigt är det,men drar jag ner markiserna så syns det inte. Fast i går så dammsög jag och i förrgår putsade jag köksfönstret och satte upp vårgardiner. Kommer inte våren ute så får man väl göra lite våraktigt inne i stället.
Åkte förbi Plantagen på vägen hem och köpte mig ett par solgula Begonier. Åkte förbi Rusta också,där får man mer för pengarna enligt reklamen** så det blev en lampa och en badrumsmatta, ingen bild just nu..**

En bild på mina "små" solstrålar istället, en stenpose ute vid Munkatorp idag
Haa de....♥

                                                                                                               


18 kommentarer :

Jjlovgren sa...

Jag är så dålig med plantor, men ska försöka denna sommar med lite mer blommor utanför. =) Hoppas du får en bra dag. =)

Siita sa...

Dina fyrbenta solstrålar är så gosiga. Men vädret här är inte gosigt. Hoppas vi ses snart. Beräknad träff i Örebro den 23 april. Kram

Rigmor sa...

Ja...nu får man roa sej så gott det går...Inte är det skönt utomhus om man inte sitter i lä!! När ska detta elände sluta...??
Har varit på en snabb shoppingrunda idag, till Marieberg...fast det ger mej knotter på skinnet så fort jag se skylten...Undan gick det, och jag har väl hälften med hem i alla fall...*skrattar*. Vi ska på släktkalas i morgon, så det var några födelsedagspresenter som skulle fixas, å så lite på Djurens Center. Letar efter en slags trimsten, som en penna med sten upptill, som gör det lättare att rycka de långa stråna i pälsen, ja jag menar nu på Zambo och ingen annan...Verkar bara finnas på nätet att beställa. Sen funderar jag på att byta foder, vad kör du med för slags torrfoder?? Den här ynglingen äter Eukanuba, och då blir han inte billig i drift...
Fint med gula begonior, det andas påsk och vår...några rena fönster...det har vi däremot inte sett här!!
Ha en skön helg vännen!!
Kram kram

Husfrun sa...

Helt rätt, dra för gardinerna så ser du inte dammet :)
Kram och njut fredag nu.

Dehäreja sa...

Att dra ner persiennerna funkar också bra :D Men dina fina "pälsade solstrålar" tittar jag gärna på, hur ofta som helst!
Kram på er

Yvonne ♥ sa...

Bamse är precis som när barnen var små och man pratade i telefon.Blir det inte en varm sommar efter detta frysande så får FenixMona gå under jord :-D Ha en bra kväll!!

moi sa...

Vilken himla bra idé att starta våren inomhus!!! Det bara måste pigga upp en. Tack för det tipset!
Kram

Åse sa...

Mysigt att flytta in våren , man får göra det bästa utav denna eländiga vinter som aldrig tycks vilja ta slut. Kram och ha en fin kväll .

Sussi sa...

Ikväll har jag tur. Spike verkar trött efter kvällspromenaden och har bäddat ner sig i Biabädden. Skönt, mer tid till mys och datorn för mig ;) Vi får väl se hur länge det håller i sig..

Fina dina älsklingar är..

Kramisar

fianathome sa...

Här har det snöat hela dagen..katastrofvår. Men vad gör man? gillar läget bara...
Ha en skön kväll
kram
Fia

Yvonne ♥ sa...

Nu är dags för en skåning att knoppa in. Nattakram och Pööss!

Maria sa...

Jag vet inte hur många leksaker som Kajsa har bitit sönder, hon älskar att dra ur fyllningarna å finns de e pipgrej i så ska den också ur.
Härligt med lite gult som lyser upp tillvaron inne för ute e de bara vitt.
Ha en finfin helg/kramizar

Fenixmonas sa...

Han håller sig på golvet i alla fall å passar matte...Cesare lägger sig på skrivbordet och vill gärna hjälpa till att skriva, med två tassar på tangentbrädan...Kramiz

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon! Jag såg inte filmen på ettan.Ha en bra lördag! Morgonkram!

Siita sa...

God morgon. Bytesdag i Nora idag, öppnar kl 10 om du vill handla till barnbarnen. Kram

Camilla sa...

Fy...prata inte om mig om fönster. Harre Gud som mina ser ut. Men det är lite svårt att putsa dom då det är minusgrader. Jag får göra som du...dra ner, så ingen ser hur smutsiga dom är ;)
Men dammfritt har jag. Som jag städade igår :)
Kram!

Paula´s Blogg sa...

Mina fönster är såå skitiga o mina händer klarar inte av att tvätta..så är det :(
Idag skiner solen o man riktigt ser hur smutsiga dom är...

Ha en fin lördag!

Kram

ansepanse sa...

en ny badrumsmatta skulle vi också behöva, den vi har nu är rätt ljus och det går inte att få bort det "lortiga" utseendet även om jag tvättar den
fin bild på dina älsklingar
kramar