Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

måndag 29 april 2013

EN GAPIG SOCKERCHOCK

Jag måste bara skriva lite om "Hela Sveriges fredag"  maken till gapigt och hysteriskt program får man leta efter. Men gubben tycket det var rätt ok,så med fasa och skräck genomled jag ytterligare ett program, sen höll jag mig undan. Han fick titta själv.  Det första programmet sågs av 1,9 miljoner,men sen har det rasat ner i källaren. Det största dråpslaget blev när tack gode Gud " Let`s dance började igen.
Dumt nog så slog jag över till det i en reklampaus och höll på att falla död ner från soffan av oväsendet. Jag famlade efter dosan och lyckades få på fyran igen,och för en gångs skull så älskade jag reklamen, den var riktigt njutbar.
En liten fråga bara.." varför måste det vara så hetsigt och gapigt"?  Det är inte njutbart för fem öre**

                                                

18 kommentarer :

Hörni sa...

Håller med dig fullständigt! Vi såg första programmet och jag höll på att få ett kruppanfall, fick krypningar i hela kroppen, hjärtattacken var nära och jag ville slänga ut tv:n och vägra betala licensen! ;)

Siita sa...

Hejsan. Nu regnar det till max här. Men det är ju inget att skriva om. Kram

Annette sa...

Detta var nått att testa kanske.I dag slapp jag ta fönstren.Men i morgon ska det bli av.Håller med dig jag föredrar Let's dance.Framför det andra programmet gillade det inte.Kram vännen

ansepanse sa...

jag såg reklamen inför programmet och tänkte redan då att det där är ingenting att se och jag har heller inte tittat på det, J tittade på några men som du säger, nu har ju Let´s dance börjat :)
Sv: jag tror att Sluggo sakta blir bättre igen, han spydde upp medicinen imorse men han fick sig en ny dos och nu har han verkat bättre
kramar

Rigmor sa...

Och jag blev mättad bara genom en förhandsvisning...kände också att det var inte ett program för mej, och absolut inte ett fredagsprogram när man vill ha lite normal underhållning i tvsoffan efter en jobbarvecka...
Alltså...jag vet inte riktigt vad det är med mej, har varit sådär onormalt trött, så jag trodde att giftstruman spökade. Men dom proverna var rätt okey så sen tog dom ett EKG, och nu ska jag in till Usö på torsdag och göra ytterligare ett EKG, ett arbetsEKG. Ev kan det vara kärlkramp, men det visar sej väl. Är inte så orolig av mej, bara jag blir av med tröttheten och trycket i bröstet...En som däremot har gjort mej orolig är Zambo, han har fått diarré, riktig sådan med blod...nu visade det sej att det var väl inte direkt ovanligt, men nu ska han fasta tills i morgon, sen är det dietfoder ett tag som gäller, plus något medel för tarmfloran. Var till Hund&Katt kliniken idag och fick råd och tips. Han är precis lika vild som vanligt, förutom att han dessutom nu lystet tittar på allt som vi stoppar i oss, så jag får snart äta inne på toaletten för att inte få dåligt samvete...*skrattar*. Men man blir orolig när han blir sådär dålig i magen.
Ha en bra måndagskväll vännen, och tack för att du bryr dej!!
Kram kram

Veiken sa...

AMEN! Jag skriver under på varenda ord. Gap och skrik passar inte mig! Tacka vet jag Let's Dance!
Kramar

Caroline sa...

Det är inte många program som imponerar mig, men knepigt nog så är Tv´n på för det mesta hemma här...

Kram

Diana sa...

Jag har bara sett en parodi på det (som var rolig). Det är absolut inte min typ av underhållning. Och jag tror inte att det blir långlivat heller...

fianathome sa...

Jag och maken fixar inte de där skrikochgap programmen. Är allergisk över hysteriska program där skrattsalvor avlöser varandra och jag inte fattar vad som är det roliga.
Tacka vet jag humor på "hög" nivå. Det är ju eg samma med filmer. Amerikanska pangpangfilmer fixar jag inte heller. Inser nu att jag heller inte ser så mycket på tv, eftersom det inte är så mycket vettigt där. Tv 4 fakta brukar ha lite intressanta program.
Ha en lugn och skön kväll
kram
Fia

Dehäreja sa...

Hela Sveriges fredag???? Never heard of... Men då har jag alltså inte missat nå't ändå då?!

Ha de!

Mickis sa...

Det programmet har vi sett en gång & det var inget för oss... Tycker oxå det blir väldigt skränigt & högljutt.
Men Let´s Dance är käckt :-) Jag gillar David Hellenius. han är så skön :-)

Ha en fin kväll!
Kram

Yvonne ♥ sa...

Jag tycker som du.. de gapar och skriker så man inte hör vad de säger... Stor nattakram och Pööss!

Fenixmonas sa...

Det där lät som det var riktigt jobbigt! Jag kan ju som vanligt inte uttala mig för jag såg inte TV alls i fredags...Ha en fin Valborg! Kramiz

Browneyedgirl sa...

Har aldrig sett det programmet =)
Men då verkar det inte vara något att se heller *hihi*
Kram vännen och ha en mysig valborg...<3

Camilla sa...

Vilken tur att jag inte såg det där programmet då. Inte såg jag på Let´s Dance heller. Nä, vi såg på film. Sune i Grekland :)
Kram!

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon! Ja är det inte det ena så är det det andra som flickan sa...men nu vill inte jag ha varken det ena eller det andra.Tack för vattnet! Ha en bra dag! Morgonkram!

Paula´s Blogg sa...

Nä, har inte sett det programmet o inte ser jag ut att ha missat ngt heller ;)
Här är det kyligt väder o lite regnigt..
Ska snart iväg till affären o så vattengympan :)

Ha en fin Valborg!

Kram

Yvonne ♥ sa...

Ja du vet män de tål inte mycket.Tänk bara på förlossningar och manliga förkylningar..Knät är bättre och jag dricker proviva så att magen ska klara medicinen..Ha en bra Helg! kramen!